Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

Partners

Samen Digitaal Veilig (SDV) is een initiatief van branche- en beroepsorganisaties, MKB-Nederland en VNO-NCW. Enkele jaren geleden is SDV begonnen met hulp van het ministerie van Justitie en veiligheid en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Minister Grapperhaus gaf daarvoor het startschot. Dankzij deze overheidssteun kunnen alle bedrijven in Nederland de startversie van Samen Digitaal Veilig gratis gebruiken. Nu en ook in de komende jaren.

De uitbreiding op het Samen Digitaal Veilig platform met de NIS2 ondersteuning is door de brancheorganisaties zelf georganiseerd en gefinancierd. Dit doen wij omdat het heel belangrijk is dat de toeleveringsketen – voornamelijk bestaande uit mkb-bedrijven –  op een goede en zorgvuldige manier geholpen wordt bij de invoering van de NIS2 wet in Nederland. Lees hier meer over ons kick-off event van 31 oktober 2023 met 50 brancheorganisaties.

Ook partner worden?

Wil je als brancheorganisatie, beroepsorganisatie, koepelorganisatie of ondernemersvereniging meedoen met Samen Digitaal Veilig?

Wil je ook je leden ondersteunen met digitale veiligheid en de voorbereiding op NIS2? Onze partnermanagers leggen je graag uit hoe je als brancheorganisatie of vereniging kosteloos kunt deelnemen zodat jullie de juiste informatie krijgen om leden te ondersteunen. 

Onze aangesloten partners