Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

Partner worden?

Wil je als brancheorganisatie, beroepsorganisatie, koepelorganisatie of ondernemersvereniging meedoen met Samen Digitaal Veilig? Jouw leden kunnen dan gebruik maken van het platform om digitaal veilig te worden en samen te werken aan de NIS2 toeleveringsketen.

Wil je meer informatie over partner worden? Vul dan het contactformulier in.

Word ook digitaal veilig

Ons doel is om de complexiteit van NIS2 te vertalen naar begrijpelijke en duidelijke communicatie voor jouw leden. Weet ook dat we veel webinars organiseren waar alle vragen behandeld worden over NIS2. Er doen al meer dan 50 brancheorganisaties en verenigingen mee. Het partnership is kosteloos.

Wil je meer informatie over partner worden, vul dan het contactformulier in.

Solide ondersteuning

Samen Digitaal Veilig ondersteunt de partnerverenigingen met informatie, communicatiemateriaal, webinars, demo’s, bijeenkomsten, en nog veel meer. Alle hulp die nodig is om dit onderwerp succesvol te introduceren bij de leden én om ze te helpen met deze complexe materie.

Cybersecurity is voor de meeste mensen een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Toch zullen veel bedrijven – jullie leden – er mee te maken krijgen omdat ze anders wellicht hun grote klanten kwijtraken. En dat wil niemand. De belangen zijn dus groot. Vandaar dat er veel branches aansluiten. Samen kunnen we dit beter oplossen dan alleen.

Meedoen aan Samen Digitaal Veilig?

Wil je als brancheorganisatie, beroepsorganisatie, koepelorganisatie of ondernemersvereniging meedoen met Samen Digitaal Veilig? Jouw leden maken dan gebruik van het SDV-platform voor medewerkers én leveranciers. Neem contact op met een van onze contactpersonen:

Ron Vermeulen
Frank Koreman
Simone van Laar