Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

Over ons

Wij zijn ruim 50 grote samenwerkende brancheorganisaties (partners) die bedrijven helpen met informatie en tooling voor digitale veiligheid. Of je nu wilt starten met cybersecurity of aan de NIS2 wilt voldoen. Hier ben je aan het juiste adres. Je krijgt ondersteuning op maat. Persoonlijk en concreet.

De nieuwe NIS2 wet heeft potentieel nadelige gevolgen voor de toeleveringsketen. Daardoor bestaat de kans dat grote en kleinere bedrijven moeilijk met elkaar kunnen blijven samenwerken. Dat wil niemand. Daarom helpen wij onze leden met webinars, tools en wegwijzers. Je krijgt persoonlijke ondersteuning op weg naar digitale veiligheid.

Samen Digitaal veilig is een initiatief van de Stichting MKB Projecten en de Stichting IVBB. Beide stichtingen zijn non-profitorganisaties. De SDV Uitvoeringsorganisatie voert dit uit in opdracht van de stichtingen. Deelnemers aan het platform betalen een vergoeding voor deelname. De deelname vergoeding gebruiken we voor het ontwerpen en onderhouden van het platform, de beveiliging, de samenwerking met partners, veel webinars, kennissessies en tools zoals video’s en een eBook. Daarnaast betalen we een licentiebijdrage voor het gebruik van het NIS2 Quality Mark. Het NIS2 Quality Mark is eigendom van de Stichting Kwaliteitsinnovatie. Het belangrijkste deel van de vergoeding gaat naar onze supportdesk waar wij alle vragen van geïnteresseerden en deelnemers beantwoorden.

Ons Team

Programma directie
Iris
Coen
Daan

Communicatie
Kristel
Heleen
Jan
Ine-Annet
Paul

Techniek
Pieter
Menno
Bauke
Antoon
Ernst-Jan
Ronald
Adriaan

Partner management brancheorganisaties
Mathieu
Ron
Simone
Frank

Kennis- en marktpartijen
Henk
Harry
Maarten

Supportdesk
Esther
Peter
Jeroen
Roeland
Nick
Bas
Chantal
Storm
Jorrit
Menno
Senne
Giovanni
Rob
David
Remy
Tom

Security
Paul
Alex
Antoon

Legal
Jelle
Bob