Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

Verbeter je cybersecurity

Veel bedrijven denken dat hun cybersecurity goed geregeld is, maar het moet echt beter. Wij bieden ondersteuning om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen, waardoor je meer zekerheid hebt. Met steun van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat kunnen alle bedrijven in Nederland het startpakket van Samen Digitaal Veilig gratis gebruiken.

De NIS2 komt eraan

Europese wetgeving verplicht ruim 10.000 organisaties strenge cybersecuritymaatregelen te nemen. Dat raakt heel veel bedrijven die leveranciers van die grote organisaties. De NIS2 is ingewikkeld en complex. Brancheorganisaties ondersteunen alle bedrijven met uitleg, tools, documenten, webinars, demo’s en een kosteloze supportdesk. 

Start gratis met het verbeteren van je cybersecurity

Om je op weg te helpen, hebben we een kosteloos startpakket samengesteld. Dit pakket omvat een lijst met beveiligingsmaatregelen, vragen voor je leveranciers en trainingsvideo's. Ons doel is om je te helpen de beveiliging van je bedrijf te versterken. Dit pakket blijft kosteloos, nu en ook in de komende jaren.

Pluspakket

Het pluspakket bevat een aantal extra onderdelen zodat je bedrijf de cybersecurity nog verder kan verbeteren. Extra trainingsvideo's voor je medewerkers, meer inzicht in extra veiligheid via een vragenlijst en je kunt gebruik maken van de supportdesk voor al je vragen.

NIS2: Deelnemer worden en alle NIS2 ondersteuning ontvangen

Je kunt deelnemer worden en dan ontvang je alle tools, voorbeelddocumenten en persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt voor de NIS2. Wil je weten of je onder de NIS2 valt? Maak je deel uit van de leveringsketen tussen NIS2 organisaties en mkb-bedrijven? Wil je weten wat je moet voor de NIS2? Alles wat je nodig hebt om aan de NIS2 te voldoen is beschikbaar op dit platform.

Deelnemen aan het NIS2 Corporate startpakket

Het NIS2 Corporate pakket is beschikbaar voor alle essentiële en belangrijke bedrijven in Nederland die moeten voldoen aan de NIS2. Het bevat de start stappen die je nu al kunt gaan doen. De overheid geeft aan dat bedrijven moeten beginnen. Dit geeft je de concrete tools daarvoor. Vraag een demo aan.