Je organisatie veilig maken doe je samen

Het Samen Digitaal Veilig platform is voor alle ondernemers van Nederland. De toegang wordt aangeboden via branche- en beroepsorganisaties.

Het is belangrijk dat ondernemers, medewerkers en IT-leveranciers samen werken aan digitale veiligheid. Kies hier jouw profiel, dan leggen wij je uit hoe het platform werkt.

Ik ben ondernemer

Ik ben medewerker

Ik ben IT-leverancier

Samen Digitaal Veilig voor ondernemers

Als ondernemer ontvang je veel informatie over digitale veiligheid. Hoe pas je dat op een goede manier toe en wanneer weet je of je op de goede weg bent? Om snel de juiste stappen te zetten, kun je het Samen Digitaal Veilig platform gebruiken. Het platform helpt je eenvoudig en snel om aan de slag te gaan. Zo ben je direct een stuk veiliger!

In het platform zie je precies wie er aan de slag gaat met digitale veiligheid. Het platform neemt je werk uit handen en geeft je overzicht. Bij de eerste keer inloggen ga je jouw eigen Samen Digitaal Veilig omgeving inrichten.

Doe mee en word ook digitaal veilig!

Samen Digitaal Veilig voor medewerkers

Ben jij medewerker van een klein of middelgroot bedrijf? Dan is Samen Digitaal Veilig voor jou! Je weet vast wel dat digitale criminaliteit steeds vaker voorkomt. Maar wist je ook dat bedrijven zoals die van jou slachtoffer kunnen zijn? Criminelen richten zich juist op kleine en middelgrote bedrijven, omdat die vaak minder goed beveiligd zijn.

Jij speelt een belangrijke rol om je bedrijf tegen digitale criminelen te beschermen. In het Samen Digitaal Veilig platform leer je de belangrijkste tips & tricks kennen via korte video’s. Heb jij al een uitnodiging gehad? Dan kun je hier inloggen.

Heb je nog geen uitnodiging gehad? Klik dan op onderstaande button om informatie over Samen Digitaal Veilig naar je manager of baas te mailen.

Samen Digitaal Veilig voor IT-leveranciers

Veel organisaties hebben het beheer van hun IT-omgeving uitbesteed, misschien wel aan jou. Een onderneming is zo veilig als de zwakste schakel. Daarom is het ook zo belangrijk dat iedereen samenwerkt; ondernemers, medewerkers en ook jij als IT-leverancier. Die samenwerking wordt ondersteund door het platform Samen Digitaal Veilig. 

Voor jou hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt: we stellen je vragen over de digitale veiligheid van de omgeving van jouw relatie. Ook kun je suggesties en aanbevelingen doen. Dit is bedoeld als een inventarisatie checklist en geeft een goed overzicht van waar de gaten zitten in de bescherming tegen digitale criminelen. Deze check biedt voldoende aanknopingspunten om met elkaar in gesprek te gaan. Je kunt alle stappen in 10 minuten doorlopen.

Heb jij al een uitnodiging gehad? Dan kun je hier inloggen. Heb je nog geen uitnodiging gehad? Stuur dan de informatie over Samen Digitaal Veilig door naar bedrijven die hierin geïnteresseerd kunnen zijn.

Het Samen Digitaal Veilig Platform

Via PC of mobiel, overal en altijd toegang tot het platform.