Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

Neem deel aan het openbare webinar ‘Welke vragen over NIS2 moet je stellen als bestuurder?’ op 16 april

Bestuurders en directie zijn straks aansprakelijk voor de digitale veiligheid van hun bedrijf. Door het volgen van het nieuwe CyberSecurityBooster webinar ‘Welke vragen over NIS2 moet je stellen als bestuurder?’ spijker je snel je kennis bij.

Welke vragen moeten bestuurders stellen over NIS2? Hoe kan je zorgen dat een servicepartner jou tegen optimale kosten een optimaal cybersecurityniveau bezorgt? Dit en meer vragen staan 16 april om 12 uur op de agenda van dit nieuwe CyberSecurityBooster webinar. Speciale gast is deze keer ethisch hacker en cybersecurityadviseur Jochen den Ouden. De presentatie is opnieuw in handen van Bernold Nieuwesteeg. Meld je aan voor deze kosteloze webinar en ervaar binnen 30 minuten een kennisboost op het gebied van cybersecurity.

Nog meer kennis over NIS2?

Voor iedereen die met NIS2 te maken heeft, organiseert de Erasmus Universiteit Rotterdam de NIS2 Masterclass. Dit is een uitgebreid kennispakket. Hiermee kunnen deelnemers hun kennis en vaardigheden rondom NIS2 verhogen en krijgen ze antwoord op vragen als: waarom is de NIS2 richtlijn er? Hoe implementeer je NIS2? En hoe maak je je toeleveranciers op een slimme manier NIS2 proof? Meer informatie over de (betaalde) NIS2 Masterclass vind je hier.

Lodi Hensen van Eye Security: ‘cybercriminelen vinden steeds nieuwe manieren’
Internetconsultatie Cyberbeveiligingswet gestart: bedrijven en mkb’ers mogen meedenken over de inhoud van de wet
Jan Martijn Broekhof van Guardian360 ‘NIS2 biedt kansen!’
Dreigingslandschap voor organisaties en mkb-bedrijven verandert razendsnel
CCV en Cyra gaan samenwerken