Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Meld je aan voor de online talkshow ‘NIS2. Daar ontgrendel je business mee.’

In een tijdperk waarin digitale dreigingen voortdurend evolueren, wordt de bescherming tegen cyberaanvallen steeds crucialer, vooral met de komst van de NIS2 wetgeving die vanaf oktober 2024 wordt geïmplementeerd. De impact op de business van bedrijven staat centraal tijdens de talkshow van Guardian360.

De NIS2 wetgeving, van toepassing op een breed spectrum van organisaties, van grote bedrijven tot kleinere leveranciers in essentiële sectoren, benadrukt het belang van strenge cyberbeveiligingsmaatregelen om de veerkracht van de kritieke infrastructuur te waarborgen.

Guardian360 speelt in op de behoefte aan duidelijkheid en begeleiding met betrekking tot NIS2 door op 27 maart een online talkshow te organiseren. Deze sessie is gericht op het ontrafelen van de complexiteit rond NIS2 compliance, biedt praktische adviezen voor het navigeren door de nieuwe regelgeving, en belicht hoe compliance niet alleen een noodzakelijke stap is, maar ook kansen biedt voor verbeterde beveiliging, concurrentievoordeel en operationele efficiëntie.

Verschillende sprekers

De online talkshow belicht essentiële aspecten zoals het optimaliseren van cyberbeveiligingsstrategieën, het beheersen van nalevingskosten, het verkrijgen van het NIS2 Quality Mark, en het opzetten van efficiënte incidentbeheerprocessen. Deelnemers krijgen inzicht in hoe NIS2 compliance kan leiden tot een robuustere beveiligingshouding, het verminderen van risico’s op cyberaanvallen en datalekken, en het verhogen van het klantvertrouwen. Verschillende sprekers schijnen hun licht op deze topics en gaan met elkaar in gesprek. Dit zijn:

  • Gertjan Groen, Directeur Cybersecurity van Triple-P
  • Henk Bijsterbosch; Commercieel Partner Management, Samen Digitaal Veilig en NIS2 Quality Mark
  • Koos Stoker; CISO Manager Cyber Strategy & Maturity van Ordina
  • Jan Martijn Broekhof, MBA Algemeen Directeur van Guardian360

De voordelen van proactieve benadering van cyberbeveiliging en compliance

Deze informatieve sessie biedt niet alleen een roadmap voor het voldoen aan de NIS2 vereisten, maar benadrukt ook hoe een proactieve benadering van cyberbeveiliging en compliance kan resulteren in aanzienlijke voordelen voor organisaties. Door deel te nemen aan deze talkshow, kunnen organisaties de noodzakelijke stappen zetten om niet alleen te voldoen aan de nieuwe wetgeving, maar ook om hun cyberbeveiligingspraktijken te versterken, waardoor ze beter voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen. Aanmelden doe je hier.

Er zijn tienduizenden hackers en bedrijven zijn hun doelwit
Perfect Day: ‘Elk bedrijf loopt risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit’
Ketenzorgplicht NIS2 richtlijn raakt ruim 50.000 mkb-bedrijven
Bedrijven lopen risico om buitenlandse klanten kwijt te raken door NIS2 regelgeving
Zelfstandig ondernemers kunnen aan de slag met cybersecurity met 3 belangrijke video’s