Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

NVM sluit zich aan bij Samen Digitaal Veilig

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en Samen Digitaal Veilig (SDV) kondigen met trots een nieuwe partnerschapsovereenkomst aan. Als gevolg van deze samenwerking krijgen alle NVM-leden de mogelijkheid om zich kosteloos aan te melden voor de basisversie van SDV. Deze strategische samenwerking is bedoeld om NVM-leden te ondersteunen bij het versterken van hun digitale veiligheid en het voldoen aan de steeds strengere cybersecurityvereisten.

Met de toenemende digitalisering in de vastgoedsector zijn makelaars en vastgoedprofessionals gevoeliger geworden voor cyberdreigingen. Het is van cruciaal belang geworden om te zorgen voor een solide beveiligingsinfrastructuur om gevoelige informatie te beschermen en het vertrouwen van klanten te behouden. Door de samenwerking met SDV kunnen NVM-leden nu gebruikmaken van een uitgebreid platform dat hen helpt bij het waarborgen van hun digitale veiligheid.

Om de introductie van SDV aan NVM-leden te vergemakkelijken, organiseert SDV een informatief webinar. Tijdens dit webinar zullen experts van SDV meer inzicht geven in de functionaliteiten en voordelen van het platform. Leden krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en direct waardevolle kennis op te doen over digitale veiligheid.

Meld je hier aan voor het webinar

Ben je NVM lid? Meld je dan hier aan voor de kosteloze basisversie van Samen Digitaal Veilig.

TechOne: ‘Nieuwe regelgeving zoals NIS2 wetgeving helpt om cybersecurity op de agenda van de directie te zetten’
Impact NIS2 vooral op directie, medewerkers en leveranciers
René van Etten, ThreadStone Cybersecurity: ‘Informatiebeveiliging is geen project, maar een proces!’
De NIS2 komt eraan: Tekort aan cybersecurity specialisten
Interview met Johan van Slooten, Director Cybersecurity & Risk management bij Hoffmann: ‘Laat cyberdreigingen niet het laatste woord hebben, neem zelf actie!’