Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

FME tekent samenwerking met Samen Digitaal Veilig 

Voorzitter van de FME Theo Henrar tekende op 4 oktober de samenwerking met het platform Samen Digitaal Veilig. Leden van de FME kunnen daardoor meedoen met het platform en zichzelf digitaal veiliger maken. Naast voorzitter van de FME is hij ook bestuurslid van de Cybersecurity Raad en is ook in die hoedanigheid veel met cyberveiligheid bezig. Het is een onderwerp dat steeds belangrijker is naarmate bedrijven meer en meer digitaal werken. Jacco Vonhof en Daan Hoogendijk, voorzitters van MKB Nederland en IVVB  zijn samen de initiatiefnemers van Samen Digitaal Veilig en zijn heel blij dat de FME dit platform gaat promoten bij de 2.200 lidbedrijven.

Door deze samenwerking krijgen steeds meer bedrijven de tools om laagdrempelig meer te doen aan digitale veiligheid. In een tijd waarin er meer digitale inbraken zijn dan fysieke inbraken is dat noodzakelijk.

TechOne: ‘Nieuwe regelgeving zoals NIS2 wetgeving helpt om cybersecurity op de agenda van de directie te zetten’
Impact NIS2 vooral op directie, medewerkers en leveranciers
René van Etten, ThreadStone Cybersecurity: ‘Informatiebeveiliging is geen project, maar een proces!’
De NIS2 komt eraan: Tekort aan cybersecurity specialisten
Interview met Johan van Slooten, Director Cybersecurity & Risk management bij Hoffmann: ‘Laat cyberdreigingen niet het laatste woord hebben, neem zelf actie!’