Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Bereid je voor op NIS2 met onze webinars

De NIS2 richtlijn zal de manier waarop bedrijven hun cyberbeveiliging benaderen ingrijpend veranderen. Om je hierop voor te bereiden, biedt Samen Digitaal Veilig, in samenwerking met diverse branches, een reeks informatieve webinars aan.

Deze sessies zijn speciaal ontworpen om zowel NIS2 bedrijven als mkb-toeleveranciers de benodigde kennis en tools te bieden om hun bedrijven en toeleveringsketens volgens de NIS2 standaarden te beveiligen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de specifieke data, tijden en onderwerpen van onze webinars? Bezoek dan onze webinarpagina voor alle details en om je plek te reserveren. Zorg dat je goed geïnformeerd bent en je bedrijf adequaat voorbereid is op de implementatie van NIS2.

Een eigen webinar organiseren?
Als partner of brancheorganisatie kun je samen met Samen Digitaal Veilig een webinar organiseren. Dit biedt een praktische gelegenheid om kennis over cybersecurity te delen binnen je netwerk. Door samen te werken met SDV kun je profiteren van hun expertise om een inhoudelijk sterk webinar te presenteren dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw leden. Partner worden.