Samen Digitaal Veilig is een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW

Veilig samenwerken
in de keten

Verbeter je cybersecurity

Iedereen denkt dat ze hun cybersecurity goed hebben geregeld. Wij helpen je om het beter te maken. Dat geeft zekerheid.

De NIS2 komt eraan

De NIS2 is ingewikkeld en complex. Brancheorganisaties ondersteunen alle bedrijven met uitleg, tools, documenten, webinars, demo’s en een kosteloze supportdesk. 

Start met verbeteren van je cybersecurity

Hier kun je kosteloos je cybersecurity verbeteren. Met steun van het ministerie van Justitie en Veiligheidveiligheid en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat kunnen alle bedrijven het startpakket van Samen Digitaal Veilig gratis gebruiken. Nu en ook in de komende jaren.

Pluspakket

Het pluspakket bevat een aantal extra onderdelen om je cybersecurity nog verder te verbeteren. Extra trainingsvideo's voor je medewerkers, meer inzicht in extra veiligheid via een vragenlijst en een supportdesk voor al je vragen.

NIS2: Deelnemer worden en NIS2 ondersteuning ontvangen

Word deelnemer en ontvang tools, voorbeelddocumenten en persoonlijke ondersteuning die je helpen om te voldoen aan de NIS2. Val je onder de NIS2, direct of als leverancier? En wil je weten wat je moet doen? Krijg antwoord op al je vragen en bekijk de mogelijkheden.

Deelnemen met het NIS2 Corporate startpakket

Het NIS2 Corporate pakket is beschikbaar voor alle essentiële en belangrijke bedrijven die aan de slag willen. Het bevat de drie startstappen die door de overheid worden aanbevolen. Wij voorzien je van de concrete tools, inclusief richtlijnen voor het omgaan met je leveranciers.