In een paar stappen naar digitale veiligheid

Word samen digitaal veilig

Samen Digitaal Veilig is een platform dat je helpt jouw bedrijf te beschermen tegen internetcriminelen. Je doet dat niet alleen; ook je medewerkers en je IT- leveranciers spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld als je een deel van jouw IT aan hen hebt uitbesteed. In het platform komen alle groepen samen: jijzelf, je medewerkers en je IT-leveranciers. Zo houd je overzicht over ieders voortgang en ben je op de hoogte van de punten die aandacht nodig hebben.

Weet zeker dat je niets vergeet

Jij en je medewerkers bekijken korte video’s en beantwoorden vragen. Alle stappen zijn door experts gecontroleerd en doordacht. Dit geeft je de zekerheid dat niets overgeslagen wordt. Daarnaast nodig je jouw externe IT-leveranciers uit en geef je aan welk gedeelte van de ICT zij beheren. Zo kunnen zij eenvoudig een vragenlijst invullen die jouw digitale veiligheid in kaart brengt en verbetert. 

Het platform is het ideale hulpmiddel om jezelf, je medewerkers en IT-leveranciers op te leiden in digitale veiligheid.

Snel beginnen!

Maak een account aan

In slechts drie minuten maak jij je eigen Samen Digitaal Veilig account aan en voeg je je medewerkers en IT-leveranciers toe.

Bekijk korte video's waar en wanneer je wilt

Bij elke video horen vragen. Beantwoord ze en ga door naar de volgende video. Je bent klaar in een paar minuten.

Vergeet je leveranciers niet!

Je IT-leveranciers ontvangen een lijst met vragen die zij invullen. Daarmee checken wij voor jou of je bedrijf veilig is.

Alles in een overzichtelijk dashboard

Bekijk de voortgang van jou, je medewerkers en je IT-leveranciers.

Het Samen Digitaal Veilig Platform

Via PC of mobiel, overal en altijd toegang tot het platform.